Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Opening van de loods

Geplaatst op 07-09-2023  -  Categorie: Vereniging Oud-Skadi

Waar eerst een kaal terrein was, staat nu het skelet van onze gloednieuwe loods. We zijn blij te kunnen melden dat de oplevering gepland staat op 31 oktober. Ook willen we u bedanken voor de bijdragen die zijn geleverd in de afgelopen jaren om de nieuwe loods te realiseren. In het bijzonder willen we de oud-bewoners van Huize Blom bedanken voor hun bijdrage. De renovatie en nieuwbouw zijn immers essentieel voor de ontwikkeling van Skadi. De nieuwe loods geeft ons de mogelijkheid het roeien te blijven faciliteren en onze vloot te waarborgen.

 

Ook blikken we terug op het succesvolle benefietdiner van juli. Een aantal van u verzamelden zich in het iconische gebouw "De Rotterdam" aan de Kop van Zuid. Het was een avond die in het teken stond van oude herinneringen ophalen en saamhorigheid. Wij danken u voor uw aanwezigheid en de bijdragen die zijn geleverd.

 

Op 4 november, te midden van deze nieuwe omgeving, zullen we de officiële opening van de loods vieren onder het genot van een drankje en een hapje. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen om deze mijlpaal in de geschiedenis van onze vereniging te vieren. Mocht u ook bij de opening aanwezig willen zijn, kunt u uw aanwezigheid kenbaar maken via deze link.

 

We kijken ernaar uit om op 4 november herinneringen op te halen en de nieuwe loods te openen.

opening-van-de-loods-3