Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Vereniging Oud Skadi

Damesch, Mijne Heeren,
Voorheen bestond alleen de Stichting Oud Skadi. Deze structuur is in 2016 opgesplitst in een vereniging en een stichting. Door de Vereniging Oud-Skadi kunnen oud-leden nu lid worden van de oud-leden vereniging. De Vereniging Oud-Skadi houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen en prestaties van Skadi en stimuleert de binding tussen oud-leden onderling en met Skadi. Denk daarbij aan Disputen, Huizen, Verticalen, Bootjes, Wedstrijdploegen, Bestuurderen en Commissies. Natuurlijk blijven ook de ereleden en leden van verdienste een prominente plaats binnen de vereniging houden.


Ook maakt u met de contributie en eventuele extra donaties Skadi een stukje mooier. Met de financiële ondersteuning van oud-leden wordt het jaarlijks budget van Skadi verhoogd en worden nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

Daarnaast heeft de Stichting Oud Skadi een naamsverandering ondergaan, namelijk de Stichting Roeiaccomodatie Skadi. Zij heeft een beheertechnische taak. Het botenfonds en het beheer van de nieuwe huisvesting vallen hieronder. Oud-leden dragen hier via de Vereniging Oud-Skadi financieel aan bij.

Wilt u ook uw steentje bijdragen? Neem dan contact op! 

Heeft u ideeën of wilt u met ons iets organiseren ? Neem contact op met de secretaris via siraterces.[antispam].@oudskadi.nl of 010 – 465 63 33.

Doelstelling

Doelstelling van de Vereniging Oud-Skadi:

  • Het creëren van een sterk oud-leden netwerk en stimuleren van de binding tussen oud-leden onderling en met Skadi. We houden u als oud-lid op de hoogte van de ontwikkelingen en prestaties van Skadi en organiseren evenementen;
  • Het werven van zoveel mogelijk leden, die doneren naar eigen vermogen, om Skadi financieel te ondersteunen bij het bereiken van haar doelstellingen;
  • Ondersteuning aan Skadi met advies en kennis door oud-leden.

Doelstelling van de Stichting Roeiaccomodatie Rotterdam:

  • Beheer van de vloot en botenfonds;
  • Beheer van de nieuwe huisvesting van Skadi.
In de hoop en verwachting dat we elkaar nog heel vaak gaan ontmoeten,
Skadi wint de Varsity,
Op de Grote Godin!
Mej. J. (Jitte) Blitz - president

Mej. F. (Floor) Stadhouders - vice-president
Dhr. O.F. (Olaf) Wallaart – secretaris (tevens secretaris Skadi)
Dhr. S.A.R. (Rahul) Ravesteijn – penningmeester
Dhr. O.E. (Oscar) Spillenaar Bilgen – commissaris evenementen