Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Vereniging Oud Skadi

De Vereniging Oud-Skadi is de vereniging van en voor oud-leden van A.R.S.R. Skadi (en haar rechtsvoorgangers). Wilt u na uw studententijd op de hoogte blijven van de roeiprestaties en de belangrijkste zaken die op Skadi spelen, uitgenodigd worden voor allerlei mooie activiteiten zoals de nieuwjaarsborrel, de botendopen en de VIP-area op de Varsity? En zo contact houden met elkaar? Meld u dan nu aan voor het Oud-Skadi lidmaatschap.

De Vereniging Oud-Skadi bestaat uit een bestuur van oud-Skadianen en de secretaris van het huidige Skadi bestuur. Samen met het bestuur van Skadi werken zij aan het voortbestaan van Skadi en haar oud-ledennetwerk. Dit doen zij met het organiseren van evenementen voor leden van Vereniging Oud-Skadi. Ook besluiten zij samen over financiële steun vanuit oud-leden. Hiermee wordt het jaarlijks budget van Skadi verhoogd en worden nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

DOELSTELLING

Doelstelling van de Vereniging Oud-Skadi:

 • Het creëren van een sterk oud-leden netwerk en stimuleren van de binding tussen oud-leden onderling en met Skadi. We houden u als oud-lid op de hoogte van de ontwikkelingen en prestaties van Skadi en organiseren evenementen;
 • Het werven van zoveel mogelijk leden, die doneren naar eigen vermogen, om Skadi financieel te ondersteunen bij het bereiken van haar doelstellingen;
 • Ondersteuning aan Skadi met advies en kennis door oud-leden.Skadi de weg naar de Top

   Doelstelling van de Stichting Roeiaccomodatie Rotterdam:

   • Beheer van de vloot en botenfonds;
   • Beheer van de nieuwe huisvesting van Skadi.

   ONTSTAAN VERENIGING OUD-SKADI

   Voorheen bestond alleen de Stichting Oud Skadi. Deze structuur is in 2016 opgesplitst in een vereniging en een stichting. Door de Vereniging Oud-Skadi kunnen oud-leden nu lid worden van de oud-leden vereniging.

   Daarnaast heeft de Stichting Oud Skadi een naamsverandering ondergaan, namelijk de Stichting Roeiaccomodatie Skadi. Zij heeft een beheertechnische taak. Het botenfonds en het beheer van de nieuwe huisvesting vallen hieronder. Oud-leden dragen hier via de Vereniging Oud-Skadi financieel aan bij.

   Wilt u ook uw steentje bijdragen? Bekijk de mogelijkheden dan hier.

   Heeft u ideeën of wilt u met ons iets organiseren? Neem contact op met de secretaris via siraterces.[antispam].@oudskadi.nl of 010 – 465 63 33.

   In de hoop en verwachting dat we elkaar nog heel vaak gaan ontmoeten,
   Skadi wint de Varsity,
   Op de Grote Godin!

   Mej. Q.C.J. (Quirine) Griep - president
   Mej. I.J. (Iris) Kuiper - secretaris (tevens secretaris Skadi)
   Mej. E.S. (Elianne) Baltus – penningmeester
   Mw. I.C. (Imke) Carsouw - Commissaris Algemeen
   Dhr. R.C. (Robert) Boeder - Commissaris Algemeen
   Dhr. R.R. (Remco) Zannis - Commissaris Algemeen
   Dhr. E.J.M. (Ewoud) de Ronde - Commissaris Algemeen
   Dhr. S.G. (Steven) Hölscher - Commissaris Algemeen