Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Molenloop - 22 april 2019

Geplaatst op 07-03-2019  -  Categorie: Vereniging Oud-Skadi

Op maandag 22 april 2019 (tweede paasdag) organiseert Skadi 'De Molenloop': een hardloopwedstrijd langs de Rotte.  U bent van harte welkom om samen met uw oud-ploeggenoten, oud-bestuursgenoten en oud-dispuutsgenoten maar ook met uw huidige hardloopmaatjes, vrienden en familieleden mee te doen. De wedstrijd zal door skadianen worden gelopen als sponsorloop en bedraagt een rondje van 6 km, die meer dan een keer kan worden gelopen.

Het belooft een geweldige dag te worden, waar u na afloop van de wedstrijd op Skadi kunt bijkomen onder het genot van een heerlijke paaslunch. Bovendien zullen er op het Skadi-terrein vele activiteiten zijn voor jong en oud. Kortom, trommel uw oude vrienden, huidig hardloopgroepje en familie op en 'ren je Rot(te)' op 22 april!

Heeft u of werkt u bij een bedrijf dat zich graag inzet voor sportiviteit, schroom ook dan niet om contact met ons op te nemen voor sponsoringsmogelijkheden. Meer informatie betreffende inschrijvingen en de wedstrijd zal spoedig volgen. We kunnen u al mededelen dat de starttijd om 11.00 uur zal zijn. Houd dus uw Facebook en/of mailbox in de gaten en wie weet zien we u op de eerste hardloopwedstrijd van Skadi!

Skadi wint de Varsity!
De Molenloopcommissie
poolnelom.[antispam].@skadi.nl