Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Huldiging Olympiers, Botendoop, Fietsen VOS - zaterdag 8 oktober

Geplaatst op 03-10-2016  -  Categorie: Vereniging Oud-Skadi

Damesch, Mijne Heeren,

Skadi heeft er een tweede Grote Godin bij. Op Lagoa Rodrigo de Freitas won Maaike Head vrijdag 12 augustus een prachtige gouden medaille op de Olympische Spelen. Met een briljante race wist zij de tweede Olympische (gouden) medaille voor Skadi ooit te veroveren. Daarbij is Mitchel Steenman voor de derde maal naar een Olympisch toernooi uitgezonden en hebben Annika van Putten, Maarten van Buuren en Philip van der Weijde voor de eer van Rotterdam gestreden op het FISU WK.

Vanwege deze fantastische prestaties met een gouden randje willen wij u bij deze graag namens de besturen van Oud Skadi en Skadi uitnodigen voor de huldiging van onze helden op zaterdag 8 oktober. Vanaf 14:30 uur zal het terrein open zijn en kunt u samen met andere (oud-)bekenden bijpraten, naar het roeien op de Afroeidag kijken of oude herinneringen ophalen.

De planning van de middag is als volgt:
11:00: Oud Skadi Toertocht
14:30: Lancering Vereniging Oud Skadi
15.30: Inloop huldiging
16.00: Huldiging & Botendoop
17.00: Borrel

U wordt vriendelijk verzocht u voor de huldiging en borrel aan te melden via siraterces.[antispam].@oudskadi.nl voor donderdag 29 september, zodat we u op de gastenlijst kunnen plaatsen. Via de Facebookpagina van Oud Skadi kunt u een indicatie krijgen wie er allemaal van de partij zijn. Zodat u uw vrienden en bekenden kunt laten weten dat u aanwezig bent op de borrel en ziet u wie u mogelijk treft.

Voor wie de dag met de traditionele Oud Skadi Toertochtwil beginnen, wordt om 11:00u verzocht op Skadi te zijn. We starten om 11:30u voor een mooi tochtje van ca 60km en zijn dan weer ruim op tijd voor de feestelijkheden weer terug.

Tevens zal op deze zaterdag de lancering van Vereniging Oud Skadi besproken worden. Hierbij zullen we stilstaan bij de verandering van stichting naar vereniging en de redenen waarom u lid zou moeten worden van deze nieuwe oud leden vereniging. Hierover later meer.

Wij kijken er naar uit om u de 8e te begroeten om onze helden te eren en Maaike met alle oud leden en leden van Skadi een groots eerbetoon te geven!

Namens het Bestuur der Oud Skadi en het 144e bestuur der A.R.S.R. “Skadi”,


Op de Grote Godin!

Remco Zannis
Voorzitter van Oud Skadi

Hendrik Veenman
President der A.R.S.R. “Skadi”