Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Goedkeuring bouwvergunning & kaartverkoop

Geplaatst op 20-03-2023  -  Categorie: Vereniging Oud-Skadi

Waar we voorheen in het bouwproces soms de bomen door het bos niet meer zagen, kunnen wij nu mededelen dat de bomen op het braakliggend terrein gekapt zijn en dat de vervolgstappen nog nooit zo helder zijn geweest. De kogel is door de kerk… Skadi mag bouwen! En dat in het 19lustrumjaar.

De bezwaarperiode voor de bouwvergunning is verlopen en er zijn geen op- of aanmerkingen binnengekomen wat betekent dat de bouwvergunning nu onherroepelijk is.  Dit heeft geleid tot veel blije gezichten binnen de vereniging en er mag met gepaste trots gezegd worden; de leden zijn enthousiast.

Wat betekent dit voor het bouwproces?

We zitten deze maand met de aannemer om tafel om de aanneemovereenkomst op te stellen en voorbereidingen te doen voor het bouwen van de loods. Wanneer de lening vanuit Erasmus Sport rond is kunnen wij de aanneemoverenkomst gaan tekenen en zullen de materialen worden ingekocht. Het gaat dan dus echt beginnen. We zullen beginnen met het bouwen van een nieuwe botenloods en daarna wordt de fundering hersteld en het huidige pand gerenoveerd.  

 

Met de financiering vanuit de EUR zijn er voldoende financiële middelen voor de externe loods en het funderingsherstel. Voor de gehele renovatie van het bestaande gebouw sluit de begroting echter nog niet.

 

Bent u bij het benefietdiner om het financieel gat met ons te dichten?

Op 8 juli 2023 zal op de oud-leden dag van het lustrum het benefietdiner van Skadi plaatsvinden. Dit diner staat in het teken van het huisvestingsproject. Met een optreden van de Skadi-band en een veiling met allerlei spraakmakende en memorabele items zal het ongetwijfeld een gezellige avond worden. Bij de vorige editie kon u in de prijzen vallen met een weekendje weg, een stuk van de haard of zelfs een lidmaatschap bij de E.M.M.E.R., en het wordt dit jaar nog grootser! Samen zullen wij zo ervoor zorgen dat er nog jarenlang enthousiaste studenten kunnen roeien op Skadi.

Locatie

Bij een evenement waar wij weer even onze handen uit de mouwen steken, hoort een locatie met een Rotterdams karakter. Wij zijn dan ook trots dat een van de meest kenmerkende Rotterdamse locaties haar deuren voor ons zal openen: de Rotterdam!

Tickets

De kaartverkoop staat nu online. U kunt een ticket kopen via deze knop. Een ticket kost €150,- per persoon. U kunt ook een gehele tafel (4/6/8personen) afkopen indien u met uw bestuur/ploeg/dispuut/vriendengroep wilt komen. Let op: op=op.

Schuif royaal en Skadi wint de Varsity!