Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Naast uw lidmaatschap van Vereniging Oud-Skadi kunt u ook donateur worden aan Skadi. Mocht u bovenop uw contributie aan Vereniging Oud-Skadi (35euro) een donatie aan Skadi willen doen, kunt u dat hieronder aangeven.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een periodieke schenking te doen over een periode van vijf jaar, deze is voor u aftrekbaar bij de Belastingsdienst. Donateurs die een periodieke schenking doen worden automatisch lid van Oud-Skadi. U dient hiervoor enkel het periodieke schenkingsformulier in te vullen.

Vereniging Oud-Skadi wil zich in de toekomst meer richten op de grote professionele netwerkmogelijkheden die het tot haar beschikking heeft. We willen u daarom vragen uw huidige bedrijf en functie met ons te delen. 

Door op verzenden te klikken machtig ik Vereniging Oud-Skadi de jaarlijkse contributie van €30 en de eventuele extra donatie van mijn rekening af te schrijven. De jaarlijkse contributie kan eventueel aangepast worden. Leden zullen hier altijd tijd van op de hoogte worden gebracht. Ik kan mijn donatie of lidmaatschap te allen tijde wijzigen of opzeggen door contact op te nemen met siraterces.[antispam].@oudskadi.nl.Beveiligingscode Beveiligingscode